З 24 січня Буковель в “червоній” зоні.

Отримайте ідентифікатор безпечного гостя!

Друзі, нагадуємо вам, що в умовах “червоної” зони карантинних обмежень,  відпочинок на курорті “Буковель” доступний виключно для осіб, які пройшли повну вакцинацію або мають негативний ПЛР-тест або довідку про одужання. Обов’язком адміністрації курорту є перевірка наших гостей на предмет дотримання даних умов.

Для того, щоб зробити відпочинок був зручним та комфортним, курорт розробив систему ідентифікаторів безпечного гостя, який суттєво спрощує процедуру підтвердження. Згідно з даною системою, гості курорту проходять підтвердження своїх документів 1 раз. Це може бути при заселенні в готель, при купівлі ski-passів в касах курорту, отриманні прокатного спорядження, проходженні експрес-тесту, інших місцях, пристосованих адміністрацією курорту для такої ідентифікації.

Після підтвердження свого COVID-статусу, особа отримує ідентифікатор безпечного гостя, – наліпку, яку він закріплює на видному місці (верхньому одязі, шоломі тощо). Дана наліпка буде сигналізувати працівникам курорту та компетентним органам, що людина пройшла COVID-перевірку і є безпечною для оточення.

При наявності даної наліпки, гості курорту зможуть не підтверджувати щоразу свій COVID-статус  для персоналу на витягах, ярмарках, інших сервісах та атракціонах, які знаходяться на відкритому повітрі

Додати коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.